PRIDRUŽITE SE

Nova ulaganja

Pevex proširio prodajnu mrežu novim trgovačkim centrom

- Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata – rekao je Krešimir Bubalo.

08.12.2023. 09:26

Pevex je u Vrbovcu otvorio prodajni centar, 29. po redu u svom sastavu, koji se prostire na gotovo 2.000 četvornih metara, u kojem se nudi gotovo 9.000 proizvoda,  radi 18 djelatnika.

- Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata – rekao je na otvaranju novog prodajnog centra predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

Dolazak u Vrbovec dio je investicijskog ciklusa Pevexa koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatska, a nakon toga slijedi iskorak na inozemna tržišta. Kompanija je nedavno krenula s izgradnjom logističko-distributivnog centra vrijednog gotovo 13,5 milijuna eura, a iduće godine u planu su otvaranja još dva prodajna centra i to u Zaboku i Poreču, najavljuju iz te kompanije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.