PRIDRUŽITE SE

Potpore za poduzetnike

Poduzetnicima na zadarskim otocima na raspolaganju 66,5 tisuća eura potpora

Zahtjev za dodjelu potpora može se podnijeti za više mjera, ali do visine od ukupno 3.000 eura po prijavitelju. Rok za podnošenje zahtjeva je do 22. studenog ove godine.

25.10.2023. 09:35

Grad Zadar raspisao je javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti (de minimis potpora) za poticanje malog gospodarstva na otocima koji administrativno pripadaju Gradu Zadru za ovu godinu, za što je na raspolaganju ukupno 66,5 tisuća eura.

Riječ je o bespovratnim potporama za proširenje i unaprijeđenje poslovanja, za izradu dokumentacije za prijavu projektnih prijedloga za financiranje iz ESI fondova, za nabavu dugorajne materijalne imovine i adaptaciju poslovnog prostora te potpore za sufinanciranje tekućih troškova poslovanja.

Zahtjev za dodjelu potpora može se podnijeti za više mjera, ali do visine od ukupno 3.000 eura po prijavitelju. Rok za podnošenje zahtjeva je do 22. studenog ove godine.

Detaljnije na ovom linku: https://www.grad-zadar.hr/vijest/natjecaji-35/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-de-minimis-potpora-za-poticanje-malog-gospodarstva-na-otocima-koji-administrativno-pripadaju-gradu-zadru-za-2023-godinu-8261.html

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.