PRIDRUŽITE SE

Završen Sezonac

Pogledajte najtraženijih zanimanja za sezonu i otkud pristiže najviše stranih radnika

Sajam je u tom razdoblju zabilježio više od 230.000 posjeta tražitelja posla i više od 1.270.000 pregleda stranica, kao i više od 8.000 prijava na oglašena radna mjesta.

14.02.2024. 10:30

Online sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr ove je godine od 30. siječnja do 8. veljače okupio 36 poslodavaca - trgovačkih lanaca, hotelskih kuća i ugostiteljskih objekata koji su u sklopu virtualnih štandova predstavili bogatu ponudu poslova, a posjetitelji su se mogli prijavljivati na 200-tinjak natječaja za posao.

Sajam je u tom razdoblju zabilježio više od 230.000 posjeta tražitelja posla i više od 1.270.000 pregleda stranica, kao i više od 8.000 prijava na oglašena radna mjesta. Najtraženiji sezonski radnici u Hrvatskoj su kuhari, pomoćni kuhari, konobari, prodavači, sobari/sobarice, skladištari i recepcionari, izvijestili su s portala MojPosao, organizatora tog on-line sajma poslova. 

Posjetitelji su imali priliku prijaviti se na 200-tinjak oglasa za posao, od kojih je većina bila fokusirana na rad u nadolazećoj turističkoj ljetnoj sezoni, no u značajnom dijelu natječaja nudila se mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka sezone. U posloprimce iz Hrvatske, sajam je privukao i veliki interes kod radnika iz regije, a ove godine su najviše posjeta iz regije ostvarili posloprimci iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije,  Srbije te Crne Gore, zaključuju s portala MojPosao.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.