PRIDRUŽITE SE

Novi portal

Odsad sve o franšizama na jednom mjestu

Vjerujem da kao zemlja kroz par godina možemo posta lider franšiznog poslovanja u ovom dijelu Europe pa i šire, istaknuo je osnivač burze franšiza Andrija Čolak

14.12.2023. 10:17

Colak Franchise Consulting Group, konzultantska tvrtka za franšizno poslovanje, pokrenula je hrvatsku burzu franšiza, portal koji omogućuje pristup gotovo 100 franšiznih sustava u Hrvatskoj.

Kako ističu iz te tvrtke, nakon godinu dana intenzivnog rada, portal je sada dostupan na adresi http://www.burzafransiza.com, a cilj mu je podržati rast domaće franšizne industrije te olakšati ulazak stranih franšiza na hrvatsko tržište. Planiraju kontinuirani rast s ciljem dosezanja brojke od 200 franšiznih sustava u ponudi.

- Vjerujem da kao zemlja kroz par godina možemo posta lider franšiznog poslovanja u ovom dijelu Europe pa i šire. Imamo izvrsnih koncepata koji, kada se ponude putem franšiznog modela, postaju atraktivni i na stranim tržišma, čime se omogućava internacionalizacija poslovanja mikro i malih koncepata, što je do nedavno bilo nezamislivo - istaknuo je osnivač burze franšiza Andrija Čolak.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.