PRIDRUŽITE SE

uspješni projekt

Poljski GTC gradi i treću zgradu Matrix Office Parka

Poljski developer GTC nastavlja daljni razvitak Matrix Office Parka gradnjom još jedne zgrade u zagrebačkom poslovnom centru.

22.03.2022. 14:48

Treća zgrada, Matrix C bit će najnoviji dodatak zagrebačkoj najmodernijem i održivom poslovnom centru, navode u priopćenju GTC-a. Kao i prethodne dvije, zgrada C pružat će inovativni poslovni prostor uz održavanje visokog ekološkog standarda.

Osim zgrada Matrix Office Parka, koje su namijenjene za održive poslovne urede, maloprodaju, skladištenje i parking, u vlasništvu GTC je i Avenue Mall.

"Nova zgrada, u modernom poslovnom kompleksu poput Matrix Office Parka, odlična je prilika da se GTC dodatno razvija i predvodi u razvoju tržišta nekretnina u Zagrebu, ali i samom tržištu da raste u novim smjerovima", naveo je generalni direktor GTC-a Hrvatska Arn Willems.

GTC također ulaže u osiguravanje ekološke izgradnje i, kako ističu, zgrade A  i B Matrix Office Parka već su dobile LEED Platinum certifikate zelene gradnje. Nova zgrada trebala bi postati još jedno održivo poslovno središte za hrvatske i međunarodne stanovnike. Po završetku, Matrix C će dobiti DGNB Gold certifikat, navedeno je u priopćenju.

Matrix Office Park već privlači mnoge međunarodne zakupce, dodaju iz GTC-a, a završetak izgradnje zgrade C planiran je za drugo tromjesečje 2023.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.