PRIDRUŽITE SE

Prijave u tijeku

Poslodavac ste koji vodi brigu o obiteljskom životu zaposlenika? Dodjeljuju se priznanja..

U 2022. godini titulu "Poslodavac prijatelj obitelji" ponijeli su u kategoriji mikro trgovačkog društava Proqlea, malog društva Takeda Pharmaceuticals Croatia, srednjeg Undabot  i velikog Privredna banka Zagreb.

12.12.2023. 11:26

Središnji državni ured za demografiju i mlade dodijelit će priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji" u 2023. godini u četiri kategorije - mikro, mala, srednja i velika poduzeća, čime želi potaknuti društveno odgovornog poslovanja kod poslodavaca koji prepoznaju izravnu povezanost usklađenog obiteljskog života s radnim potencijalom i učinkom svojih zaposlenika.

U 2022. godini tu titulu ponijeli su u kategoriji mikro trgovačkog društava Proqlea, malog Takeda Pharmaceuticals Croatia, srednjih Undabot,  i velikih Privredna banka Zagreb.

Rok za prijavu je najkasnije od 31. prosinca ove godine, a prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala, srednja i velika poduzeća upisana u Sudski registar i Obrtni registar Republike Hrvatske. Prijava će se smatrati potpunom ako prijavitelj uz ispunjeni mrežni upitnik Središnjem državnom uredu putem elektroničke pošte na adresu [email protected] dostavi potvrdu Porezne uprave o stanju poreznog duga te od strane odgovorne osobe potpisanu i ovjerenu Izjavu o istinitosti podataka navedenih u mrežnom upitniku.

Obrazac za prijavu na natječajni postupak dodjele Priznanja ''Poslodavac prijatelj obitelji'' u 2023. godini dostupan je  na poveznici: 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=-b_Q-hNi-UuafvruGgwInHCUOFEUsIJIuBU_-7bYXAZUOTI4OElXWTg4S0lVVENLSEVGSUNaVjg0RiQlQCN0PWcu
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.