PRIDRUŽITE SE

Tržište rada

Poslodavci u potrazi za sezoncima

Objavljeno je 200-tinjak raznovrsnih natječaja za posao tvrtki poput Coca Cole, Lidla, Valamara, Jadranke trgovine, Tommy-ja, Ribole, Le Méridien Lava, Maistre, Remisens Hotel Groupe u Cavtatu i Portorožu, Arena Hospitality grupe, Bluesuna i dr.

30.01.2024. 10:52

Portal za zapošljavanje MojPosao organizira i ove godine online sajam poslova u turizmu i sezoni, na kojem sudjeluje 36 poslodavaca, a kandidati do 8. veljače mogu birati između 200-tinjak raznovrsnih natječaja za posao.

Od ponoći je, naime, u funkciji Sezonac.hr, a zainteresirani kandidati mogu ga posjetiti u bilo kojem trenutku, odnosno od 0 do 24 sata, a sajmu je moguće pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela). Objavljeno je 200-tinjak raznovrsnih natječaja za posao, tvrtki poput Coca Cole, Lidla, Valamara, Jadranke trgovine, Tommy-ja, Ribole, Le Méridien Lava, Maistre, Remisens Hotel Groupe u Cavtatu i Portorožu, Arena Hospitality grupe, Bluesuna i dr., dok su poslovi podijeljeni u četiri kategorije: 

  • Recepcija, domaćinstvo i administracija
  • Hrana&piće, spa, animacija i zabava
  • Održavanje, sigurnost i proizvodnja
  • Prodaja, skladištenje i logistika.

Većina oglašenih pozicija se odnosi na rad tijekom nadolazeće turističke sezone, no značajan broj poslodavaca nudi i mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka sezone, navode s portala MojPosao. 
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.