PRIDRUŽITE SE

Zadarska županija

IT poduzetnici do kraja listopada mogu tražiti potporu

Pravo na podnošenje prijava imaju mali poduzetnici, u cijelosti u privatnom vlasništvu, koji posluju i imaju registrirano sjedište na području Zadarske županije. 

06.10.2023. 13:36

Do kraja listopada za IT poduzetnike na području Zadarske županije otvorena je mogućnost prijave na javni poziv za dodjelu potpora do najviše 7.000 eura za poticanje razvoja IT sektora.

Pravo na podnošenje prijava imaju mali poduzetnici, u cijelosti u privatnom vlasništvu, koji posluju i imaju registrirano sjedište na području Zadarske županije. Također, moraju biti u procesu razvoja IT proizvoda/usluge i registrirani do najviše 60 mjeseci, navodi se u objavi Županije.

Pojedinačni iznos potpore može iznositi najviše 7.000,00 eura, a rok za podnošenje prijava traje do 31. listopada. Obrazac za prijavu može se naći na ovom linku: https://www.zadarska-zupanija.hr/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.