PRIDRUŽITE SE

reakcija

PPD opovrgava izjavu mostovca Bulja o kupovini zemljišta

Prvo plinarsko društvo (PPD) opovrgava izjavu saborskog zastupnika Mire Bulja o kupovini zemljišta u Baškoj Vodi.

Piše: Hina
20.05.2022. 09:11

Prvo plinarsko društvo (PPD) opovrgnulo je izjavu saborskog zastupnika Mire Bulja da je došlo u vlasništvo zemljišta u Baškoj Vodi od 33 tisuće metara kvadratnih za oko 140 eura po kvadratu i da su "povezani s vladajućima".

 "Nije točno da je trgovačko društvo Prvo plinarsko društvo d.o.o. (kolokvijalnog naziva PPD) došlo u vlasništvo zemljišta u Baškoj Vodi od 33 tisuće metara kvadratnih za oko 140 eura po kvadratu. Nije točno da je trgovačko društvo Prvo plinarsko društvo d.o.o. povezano s vladajućima", stoji u odgovoru zastupnika PPD-a Mare Mihočevića na tvrdnje koje je Mostov zastupnik Bulj izrekao u Hrvatskom saboru 4. svibnja, a Hina prenijela u tekstu "Posavec Krivec: Ostaje li gimnazijsko obrazovanje samo za određenu elitu?".

Bulj je tada rekao kako je u Baškoj Vodi prodano nešto manje od 33 tisuće metara kvadratnih za oko 140 eura (po kvadratu) iako je u tom mjestu trenutno nemoguće naći zemljište po cijeni ispod tisuću eura te da je to zemljište "došlo u vlasništvo PPD-a i te skupine, povezane sa vladajućima".

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.