PRIDRUŽITE SE

Karijere

Novi predsjednik Uprave Stanić Beveragesa Ivan Čevra

Ivan Čevra ima bogato upravljačko iskustvo u industriji, s više od 20 godina rada u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama.

17.10.2023. 10:24

Od početka iduće godine novi predjsednik Uprave Stanić Beveragesa bit će Ivan Čevra te će tako na toj poziciji zamijeniti Zorana Mabića, koji nakon pet godina vođenja kompanije, od studenoga nastavlja profesionalnu karijeru izvan Stanić Grupe.

 Ivan Čevra ima bogato upravljačko iskustvo u industriji, s više od 20 godina rada u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama. Dvije godine je obnašao dužnost CEO-a u tvrtki Beverages Group, dio Fortenova Grupe. Njegovo stručno znanje, iskustvo i predanost predstavljaju veliku vrijednost za daljnji razvoj Stanić Beveragesa, ističu iz Stanić Grupe.

 - Iznimno me vesele novi izazovi i činjenica da dolazim u kompaniju koja ima visoko vrijedne brendove u svojem portfelju. Vjerujem da ću svojim višegodišnjim iskustvom i svježim elanom dodatno unaprijediti strateško poslovanja Stanić Beveragesa na hrvatskom i inozemnim tržištima - naglasio je Ivan Čevra.  

 Iz Stanić Beveragesa još navode da će u prijelaznom razdoblju tvrtkom  upravljati će Jerko Tvrdić, trenutni CCO Stanić Grupe. 

 Predsjednik Uprave i vlasnik Stanić Grupe Svjetlan Stanić zahvalio se Mabiću za sve što je napravio za organizaciju, posebice u izazovnim vremenima pandemije korona virusa. - Sigurni smo da će novi predsjednik Uprave Ivan Čevra svojim znanjem, iskustvom i visokom motivacijom značajno doprinijeti daljnjem unaprjeđenju poslovanja i ostvarivanju ambicioznih razvojnih planova Stanić Beveragesa - kazao je Stanić.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.