PRIDRUŽITE SE

Tržište rada

Pregledali smo aktualnu ponudu čelnih pozicija u tvrtkama, evo što se nudi

Zagrebački Auto-Remetinec u potrazi je za direktorom financija i računovodstva, rok prijave je 20. prosinca, a Aroma Global 3 za direktorom maloprodaje - rok prijave istječe sutra.

13.12.2023. 13:26

Pregledali smo portal MojPosao i bazu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) u potrazi za vodećim pozicijama koje su trenutno oglašene i evo što smo pronašli.

Putem portala MojPosao tvrtka za privremeno zapošljavanje Dekra traži direktora hotela u Primorsko-goranskoj županiji, rok prijave je 15. prosinca. Zagrebački Auto-Remetinec u potrazi je za direktorom financija i računovodstva, rok prijave je 20. prosinca, a Aroma Global 3 za direktorom maloprodaje - rok prijave istječe sutra.

Karlovački Kerning Biro traži tehničkog direktora, rok prijave je 21.  prosinac, a križevački Poljocentar direktora financija, rok prijave je 17. prosinca. 

Ako ste zainteresirani za odgovorne funkcije u državnim tvrtkama/institucijama - trenutno se traži supervizor specijalist u Direkciji za superviziju mirovinskih fondova u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Hanfa), a natječaj je otvoren do 14. prosinca.

U bazi HZZ-a, pak, oglašena su trenutno tri radna mjesta za vodeće pozicije: ravnatelja/icu Glazbene škole Karlovac, s rokom prijave do 21. prosinca, Agencije Han Vrana s rokom prijave do 4. siječnja te Doma za starije i nemoćne u Slavonskom Brodu, s rokom prijave do 29. prosinca.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.