PRIDRUŽITE SE

Aktualno

Pregledali smo aktualnu ponudu čelnih pozicija u tvrtkama, evo što se nudi

Najveća potražnja trenutno je za direktorima/icama hotela. Tako direktora traži Sunčani Hvar Hotels u Hvaru, Bluesun Hotels&Resorts iz Brela te Salve Regina za svoj hotel Kaj u Mariji Bistrici. Ethno Nature Plitvice, pak, traže operativnog direktora.

29.11.2023. 09:07

Pregledali smo portal  MojPosao i bazu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) u potrazi za vodećim pozicijama koje su trenutno oglašene i evo što smo pronašli.

Putem portala MojPosao tvrtka za privremeno zapošljavanje ManPower traži direktora/icu nabave, mjesto rada je u Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji. Varaždinska Vindija traži direktora/icu za ljudske resurse u Varaždinu, a kemijska industrija Iskra direktora/icu prodaje u Svetom Ivanu Zelini. 

Najveća potražnja trenutno je za direktorima/icama hotela. Tako direktora traži Sunčani Hvar Hotels u Hvaru, Bluesun Hotels&Resorts iz Brela te Salve Regina za svoj hotel Kaj u Mariji Bistrici. Ethno Nature Plitvice, pak, traže operativnog direktora u svom Lakeside hotelu u poznatom nacionalnom parku.

Ako ste zainteresirani za odgovorne funkcije u državnim tvrtkama/institucijama - trenutno se traži samostalni stručni suradnik za EU fondove i financijske instrumetne u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak i supervizor specijalist u Direkciji za superviziju mirovinskih fondova u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Hanfa).

U bazi HZZ-a, pak, oglašeno je trenutno sedam radnih mjesta za vodeće pozicije, od kojih izdvajamo oglas Usluge odvodnje iz Pazina, koji traže direktora/icu-člana/icu uprave te Komualno poduzeće iz Knina, koje traži direktora/icu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.