PRIDRUŽITE SE

Državna imovina

Prodaju se vozila u državnom vlasništvu, evo što se sve nudi i po kojoj cijeni

U postupku javnog prikupljanju ponuda mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe, a najpovoljnijim ponuditeljem smatrat će se onaj tko je dostavio valjanu ponudu te ponudio najvišu cijenu.

07.02.2024. 09:07

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine do 7. ožujka u 10 sati zaprima ponude za kupnju 21 vozila, jednog motora i dvije motorne brodice koji su u državnom vlasništvu.

Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu 'viđeno-kupljeno', navode iz Ministarstva. Početne cijene vozila kreću se od niskih 157,3 do 4.369,13 eura, Harley Davidson VRSFC ima početnu cijenu od 7.130,89 eura, a dvije motorne brodice 7.000 i 20.000 eura. Ponudu možete provjeriti ovdje.

U postupku javnog prikupljanju ponuda mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe, a najpovoljnijim ponuditeljem smatrat će se onaj tko je dostavio valjanu ponudu te ponudio najvišu cijenu, koja mora biti viša od početne cijene.

Iz Ministarstva navode i da se vozila mogu pogledati 21. veljače 2024. od 10 do 12 sati u prostoru garaže Ministarstva, Novska ulica bb, vozila pod rednim brojem 20. i 21. se mogu pogledati od 10,30 do 11 sati na graničnom prijelazu Tovarnik, dok se plovila pod rednim brojem 22. i 23. mogu pogledati 22. veljače 2024. od 10,30 do 11,30 sati u Biogradu na Moru, na adresi Bukovačka 17.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.