PRIDRUŽITE SE

Poslovne karijere

Promjena na čelu A1 Hrvatska od početka lipnja

Svoju dužnost predsjednika Uprave Jiri Dvorjančansky će obnašati do kraja svibnja 2024., nakon čega napušta A1 Telekom Austria Grupu na vlastiti zahtjev.
 

23.01.2024. 11:31

Nakon jednog desetljeća na mjestu predsjednika Uprave A1 Hrvatska, Jirí Dvorjančansky napušta kompaniju 1. lipnja ove godine, a zamijenit će ga na toj poziciji Dejan Turk, dosadašnji predsjednik Uprave A1 Slovenija i A1 Srbija.

Dejan Turk postaje predsjednik Uprave A1 Hrvatska od 1. lipnja 2024. Riječ je o uspješnom menadžeru sa zavidnom karijerom u telekomunikacijskoj industriji, koji je diplomirao ekonomiju u Beču, izvijestili su danas iz kompanije. 

 Turk se pridružio A1 Telekom Austria Grupi 2004., nakon što je uspješno vodio poslovanje McDonald’sa u Sloveniji i Hrvatskoj. Tijekom karijere bio je na brojnim značajnim pozicijama, uključujući voditelja marketinga i prodaje u A1 Slovenija, a potom i član Uprave od 2006. te predsjednik Uprave A1 Slovenija od 2007. do 2014. Uz A1 Hrvatska, Turk će od lipnja ove godine nastaviti voditi A1 Slovenija iz sjedišta u Zagrebu.

Svoju dužnost predsjednika Uprave Jiri Dvorjančansky će obnašati do kraja svibnja 2024., nakon čega napušta A1 Telekom Austria Grupu na vlastiti zahtjev.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.