PRIDRUŽITE SE

Što sve treba za prijavu projekta

Informativna radionica za prijavu projekata razvoja zelene infrastrukture

Riječ je o četvrtoj informativnoj radionici koju će Ministarstvo održati 25. listopada putem platforme Microsoft Teams, s početkom u 10 sati, a namijenjena je jedinicama lokalne samouprave i Gradu Zagrebu.

05.10.2023. 10:26

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine planira održati još jednu informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje projekata razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama kako bi se što bolje informirali o uvjetima poziva.

Riječ je o četvrtoj informativnoj radionici koju će Ministarstvo održati 25. listopada putem platforme Microsoft Teams, s početkom u 10 sati, a namijenjena je jedinicama lokalne samouprave i Gradu Zagrebu.

Iz Ministarstva podsjećaju da se na poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama“, putem kojih se sufinanciraju aktivnosti koje se odnose na provedbu pilot projekta, izradu projektne i ostale dokumentacije, trošak stručnog/projektantskog nadzora te trošak koordinatora zaštite na radu, zatim upravljanje projektom i administracija, aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta te horizontalne aktivnosti mogu podnositi prijave do kraja godine.

Najniži iznos bespovratnih sredstava za financiranje prihvatljivih troškova pojedinačnog projektnog prijedloga iznosi 265.445,60 eura, a najviši 1.061,782,00 eura. Stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova iznosi 100 posto.

Zainteresirani potencijalni prijavitelji putem info radionica mogu dobiti sve važne informacije o uvjetima sufinanciranja s naglaskom na popis potrebne dokumentacije.

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.