PRIDRUŽITE SE

Uspjeh domaćeg start-upa

Revolucionarna inovacija iz Hrvatske na Arab Health 2024 u Dubaiju

Uz domaći start-up Synergotron, na 'Arab Health 2024.' u Dubai pozvane su još samo dvije tvrtke iz Europe, po jedna iz Švedske i Norveške. 

30.01.2024. 08:35

Hrvatski start-up Synergotron, sa svojim Healeex medicinskim uređajem, jedini je natjecatelj iz Hrvatske koji je pozvan da svoju inovaciju prezentira u natjecateljskom dijelu Arab Health 2024. godine u Dubaiju.

Poziv je uslijedio nakon što je taj uređaj u sklopu Labena Ventures akceleratora na prestižnom svjetskom natjecanju inovacija u medicinskoj tehnologiji Med Tech World 2023 na Malti proglašen najboljim, izvijestili su iz te tvrtke, dodavši da su iz Europe pozvane još samo dvije tvrtke, iz Švedske i Norveške.

- Biti izabran za jednog od 24 finalista između preko 250 prijavljenih tvrtki na međunarodnoj razini izuzetna je čast, ali i izvrsna prilika za promociju i povezivanje s potencijalnim partnerima - istaknuo je Domagoj Prebeg, doktor znanosti i osnivač Synergotrona.

Ideja potječe od Tesle

Healeex uređaj funkcionira koristeći tehnologiju hladne plazme, čija temeljna ideja potječe još od Nikole Tesle, no hrvatski znanstvenici, tvorci ovog uređaja, doradili su i poboljšali ovu tehnologiju i dobili proizvod koji potiče prirodne procese održavanja i regeneracije tijela. Moguće primjene su od ublažavanja boli do regeneracije kože ili ožiljaka, na potpuno neinvazivan i energetski čist, zeleni način, navoe iz tog start-upa.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.