PRIDRUŽITE SE

biznis i estrada

Severinine tvrtke bilježe rast od 270 posto

Nedavno je izdala singl u suradnji s bugarskom glazbenom zvijezdom Azis, ciljajući kao i uvijek do sad na cijelo tržište ex YU.

Piše: Menadžer.hr
15.05.2022. 07:03

Severina Vučković ponovno ima razloga za zadovoljstvo. Dvije od tri tvrtke u njezinom vlasništvu bilježe višestruki rast prihoda u odnosu na prethodnu godinu.

Na ime Severine Vučković sudski registar bilježi tri poslovna subjekta: tvrtku Glazbeni program d.o.o., zatim tvrtku koja dijeli naziv s jednim od njezinih albuma – Dobrodošao u klub d.o.o., te tvrtku DUK Production d.o.o. Sva tri trgovačka društva vodi njezin menadžer Tomislav Petrović u svojstvu direktora.

Sveukupno, Severinine tvrtke, prema najnovijim podacima Fine, u protekloj godini ostvarile su prihod veći od 4,3 milijuna kuna, od čega najviše tvrtka Dobrodošao u klub  - više od 2,8 milijuna. Prihodi u toj tvrtki rasli su za više od 145 posto, a još više - u tvrtki Glazbeni programi , 259 posto. U prosjeku, Severinine tvrtke bilježe rast od 270 posto u odnosu na prethodnu godinu, a nešto slabije (ne i negativno) je poslovala tvrtka DUK Production.

Tomislav Petrović, osim što je u svim Severininim tvrtkama direktor, ujedno i suvlasnik jedne od njih – tvrtke Glazbeni programi, koja je ujedno najstarija od sve tri tvrtke u Severininu vlasništvu (osnovana 2010.). Druge dvije tvrtke novijeg su datuma, osnovane u posljednje tri godine.

Svoj posljednji album „Halo“ Severina je izdala 2019. godine, kada je održala i koncert u zagrebačkoj Areni. Nedavno je izdala singl u suradnji s bugarskom glazbenom zvijezdom Azis, ciljajući kao i uvijek do sad na cijelo tržište ex YU. Sudeći prema poslovnim rezultatima, u koje valja pribrojiti i brojne reklame kampanje - to joj očito polazi za rukom.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.