PRIDRUŽITE SE

poslovanje

Skladište Medical Intertradea u Vukovaru vrijedno 30 milijuna kuna

Medical Intertrade d.o.o. osnovan je 1990. u Vukovaru kada je imao tri zaposlena djelatnika. Tijekom godina tvrtka je postala među vodećim tvrtkama s veleprodajom lijekova i medicinskih proizvoda.

Piše: Hina/a.t.
11.04.2022. 14:36

Novo skladište Medical Intertrade d.o.o. u Vukovarskoj gospodarskoj zoni, u čiju je gradnju i opremanje uloženo oko 30 milijuna kuna, u ponedjeljak je obišao vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Medical Intertrade d.o.o. osnovan je 1990. u Vukovaru i u to je vrijeme imao tri zaposlena djelatnika. Tijekom godina tvrtka je postala među vodećim tvrtkama s veleprodajom lijekova i medicinskih proizvoda s poslovnim aktivnostima, osim u Vukovaru, na još tri lokacije u Hrvatskoj te u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, rekla je direktorica poslovne jedinice Medical Intertrade u Vukovaru Mirela Kardum.

"Medical Intertrade novi projekt pokreće u studenome 2021. te seli u veći skladišno-logistički kompleks od 3400 četvornih metara u Vukovarskoj gospodarskoj zoni. Vrijednost investicije iznosila je 30 milijuna kuna, a na novoj lokaciji je trenutačno zaposleno 58 djelatnika", rekla je Kardum.

Za gradonačelnika Penavu, uz vukovarsku tvornicu lijekova "Yasenka", čiji je zajednički osnivač i vlasnik Sirijac Mohamed Radwan Joukhadar, Medical Intertrade primjer je kako bi Hrvatska trebala izgledati.

"Raduje me izuzetno dobro poslovanje ovakve visokotehnološke tvrtke u našem gradu iz aspekta logistike i distribucije, ali i  poslovanje visokotehnološke proizvodnje kad je riječ o tvrtki 'Yasenka', čija paleta proizvoda raste iz dana u dan, te je njezin izvoz prisutan u 25 zemalja svijeta. Kroz poslovanje ovih tvrtki vidimo kako bi Hrvatska trebala izgledati. Nadam se da ćemo imati što više ovakvih razloga za posjećivanje tvrtki s područja grada Vukovara", rekao je gradonačelnik Penava.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.