PRIDRUŽITE SE

Campus d.o.o.

Škorina tvrtka u 2021. ostvarila 1,54 milijuna kuna prihoda

Glazbenu karijeru započeo je još 1979. godine, a poduzetničku u 2000-tima.

Piše: Menadžer.hr
31.05.2022. 08:54

Poznati hrvatski glazbenik, skladatelj i političar glazbenu je karijeru započeo 1979. godine, a poduzetničku u 2000-tima. Osnivač je i vlasnik tvrtke Campus d.o.o. koja je, prema najnovijim podacima Fine, u 2021. godini zabilježila rast prihoda od 2,29 posto.

Miroslav Škoro je osim vlastite tvrtke imao udjele i u tvrtki MB Kvadrat koja se bavi iznajmljivanjem i upravljanjem nekretninama te u tvrtki Omega software d.o.o. koja se bavi računalnim programiranjem, od 2001. do 2006. godine bio je glavni direktor Croatia Recordsa.

Tijekom 2020. godine prodao je svoje udjele u navedenim tvrtkama i ostao vlasnikom tvrtke Campus d.o.o. koju je osnovao 2002. godine.

Campus d.o.o. bavi se nakladničkom djelatnosti u glazbenoj industriji, pjevač tvrtku vodi sa suprugom i direktoricom Kim Ann Škoro, a u djelatnosti snimanja zvučnih zapisa i izdavanja glazbenih zapisa među 15-tak je najprihodovnijh tvrtki u cijeloj Hrvatskoj.

Škorina tvrtka je u 2021. godini zabilježila rast od 2,29 posto u odnosu na 2020., ostvarivši 1,54 milijuna kuna poslovnih prihoda.

Inače, Škoro je također 2021. objavio pjesmu 'Izdajnici i heroji', ove godine objavio je singl 'To što srce želi', a zadnji album 'Domovina' izdao je 2016. godine.

Škoro je i aktivan političar te se 2019. godine kandidirao na izborima za predsjednika Republike. Stranku Domovinski pokret osnovao je 2020., iste godine osvojila je 16 zastupničkih mandata od kojih je jedan bio i Škorin, a zatim je postao jedan od potpredsjednika Sabora. U 2021. godini Škoro je bio i jedan od kandidata za gradonačelnika Zagreba, a u srpnju iste godine podnio je ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta.

U travnju ove godine najavio je i kraj glazbene karijere u razgovoru za IN Magazin. "'Moje je da polako privodim karijeru kraju. Moj sin će dalje svirati i njegova klapa, a ja ću kao što pjesma kaže - dok život juri, ja ću lagano', zaključio je Miroslav", rekao je Škoro.

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.