PRIDRUŽITE SE

Konferencia o karticama i plaćanjima

Međunarodna konferencija SmartCard2023 idućega tjedna u Zadru

Bit će govora o najnovijim trendovima u digitalnim plaćanjima i trgovini, o novoj regulativi i pravilima (DORA, MICA, SEPA, PSD3), o putu RH u europodručje, o primjeni umjetne inteligencije u financijskom sektoru te o konkretnim iskustvima iz prakse.

17.10.2023. 12:22

Tradicionalna međunarodna konferencija SmartCard2023 o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim djelatnostima održat će se u Zadru od 23. do 25. listopada u organizaciji riječke tvrtke Case d.o.o. i u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK).

Konferencija, koja se ove godine održava 24. put, prati razvoj i primjenu novih tehnologija i aplikacija u bankama i kartičnim kućama te ostalim djelatnostima poput trgovine, prometa, zdravstva, uprave i dr., i prerasla je u mjesto okupljanja relevantnih sudionika u procesu digitalne transformacije financijskih usluga.

Glavne teme ovogodišnje konferencije su stanje i budućnost tehnologije, mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo te iskustva u primjeni, najavljuju iz HGK. Između ostaloga, bit će govora i o najnovijim trendovima u digitalnim plaćanjima i trgovini, o novoj regulativi i pravilima (DORA, MICA, SEPA, PSD3), o putu RH u europodručje, o primjeni umjetne inteligencije u financijskom sektoru te o konkretnim iskustvima iz prakse.

Više informacija o Konferenciji, programu i prijavama dostupno je na ovom linku: https://smartcard.conferenceatnet.com/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.