PRIDRUŽITE SE

Traže se najbolji

SME Europe nagrađuje inspirativne priče o uspjehu tvrtki

Dodjela nagrada za 10 najuspješnijih priča malih i srednjih poduzeća iz država članica Europske unije bit će organizirana 29. studenoga u Europskom parlamentu u sklopu SME kongresa u Bruxellesu.

17.10.2023. 10:02

SME Europe, organizacija koja podupire razvoj malih i srednjih poduzeća u Europskoj uniji (EU), objavila je natječaj za najbolje malo ili srednje poduzeće (MSP), putem kojeg dodjeljuje nagrade za 10 najuspješnijih priča malih i srednjih poduzeća iz država članica EU.

Iz Hrvatske obrtničke komore (HOK) izvijestili su o tome natječaju, istaknuvši da su pozvani MSP-ovi da svojim inspirativnim pričama o uspjehu, inovacijama, tradiciji, održivosti ili društvenom utjecaju ostvare šansu za ulazak među najbolje.

Rok za prijavu: 22. listopada 2023., a prijava je moguća e-mailom na [email protected], pri čemu u kopiju e-maila prijave treba dodati e-mail adresu [email protected]. Uz e-mail prijave potrebno je priložiti ispunjenu prijavnicu te kratki video (do 5 minuta) ili tekst o poduzetničkoj priči s kojom se kandidati prijavljuju.

Dodjela nagrada za 10 najuspješnijih priča malih i srednjih poduzeća iz država članica Europske unije bit će organizirana 29. studenoga u Europskom parlamentu u sklopu SME kongresa u Bruxellesu. Troškovi puta i smještaja odabranih MSP-ova bit će pokriveni budžetom SME Europe-a, napominju iz HOK-a.

Više informacija o pozivu možete pronaći ovdje: https://www.smeeurope.eu/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.