PRIDRUŽITE SE

Potpore za samozapošljavanje

Istarska županija namijenila 70.000 eura za potpore ljudima s poduzetničkim idejama

Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 13. studenog 2023. godine, a prijavitelji mogu ostvariti pravo na potporu u maksimalnom iznosu do 4.666 eura, navode iz Županije.

24.10.2023. 09:21

Istarska županija objavila je javni poziv "Start-Up Istra"za samozapošljavanje putem kojeg dodjeljuje 70.000 eura potpora za nezaposlene osobe koje imaju znanja i vještine potrebne da realiziraju svoju poduzetničku ideju.

Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 13. studenog 2023. godine, a prijavitelji mogu ostvariti pravo na potporu u maksimalnom iznosu do 4.666 eura, navode iz Županije.

Potpora za samozapošljavanje dodjeljuje se za pokrivanje troškova za osnivanje i pokretanje rada poslovnog subjekta, a namijenjena je nezaposlenim osobama s prebivalištem na području Istarske županije čiji će budući poslovni subjekt imati sjedište na području Istarske županije. Uvjet za dobivanje potpore je dobar poslovni plan i troškovnik.

Neki od prihvatljivih troškova su: kupnja strojeva, tehnike, alata i opreme za obavljanje djelatnosti koju budući poslovni subjekt namjerava registrirati, odgovarajuća informatička oprema potrebna za rad, licencirani IT programi, zakup poslovnog prostora, troškovi za knjigovodstvene usluge, obvezni doprinosi za vlasnika / cu - samozaposlenu osobu, edukacije koje su vezane uz djelatnost, troškovi registracije poslovnog subjekta, izrada mrežne stranice, pisani materijali za oglašavanje, reklamne ploče i natpisi, web hosting, zakup domene, održavanje mrežne stranice i ostalo.

Detalji o javnom pozivu na ovom linku: https://www.istra-istria.hr/hr/clanci/istarska-zupanija-novosti/14991/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-za-samozaposljavanje-start-up-istra/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.