PRIDRUŽITE SE

Uspješna priča

Strateška suradnja hrvatske robotičke tvrtke i Toyote

Kao prvi rezultat ove suradnje, Toyota planira predstaviti nova aplikativna rješenja tržištu tijekom 2024. godine, počevši od rješenja za ispunjavanje narudžbi za distribuciju u maloprodaji.

27.02.2024. 10:10

Hrvatska robotička tvrtka Gideon i Toyota Material Handling Europe (TMHE) dogovorile su stratešku suradnju na razvoju novih automatiziranih rješenja, u sklopu koje će se implementirati Gideonov skup softvera za autonomiju pokretanog umjetnom inteligencijom na Toyotinim logističkim vozilima.

Kako ističu iz Gideona, time će tržište dobiti rješenje za neke problem probleme automatizacije, kroz značajno skraćene vremenske rokove implementacije projekta, fokusirajući se primarno na kolaborativno odabiranje predmeta za ispunjavanje maloprodajnih narudžbi i autonomni istovar i utovar kamiona.

- Gideon je razvio impresivan softverski skup i module vizije, kombinirajući fleksibilno, inteligentno autonomno ponašanje s fokusom na specifičnu logističku aplikaciju i prilagođenošću korisniku koji će dodati vrijednost našim klijentima tijekom nadolazećih godina - istaknuo je viši potpredsjednik logističkih rješenja u TMHE, Patric Hed. Kao prvi rezultat ove suradnje, Toyota planira predstaviti nova aplikativna rješenja tržištu tijekom 2024. godine, počevši od rješenja za ispunjavanje narudžbi za distribuciju u maloprodaji.

 Inače, TMHE je najveća tvrtka unutra Toyota Industries Corporation (TICO), globalnog lidera u rukovanju industrijskim materijalima, aktivna u 30 zemalja diljem Europe s timom većim od 12.000 zaposlenika, a tržištu nudi portfelj protutežnih viličara i skladišne ​​opreme.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.