PRIDRUŽITE SE

priopćenje za medije

Studenac nastavlja podržavati rad udruga koje pozitivno pridonose lokalnim zajednicama

U sklopu projekta 'Korak bliže zajednici' Studenac novom donacijom nastavlja podržavati neprofitne udruge koje aktivno pridonose pozitivnim promjenama u svojim lokalnim zajednicama.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
09.06.2022. 10:56

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te lanac s najvećom mrežom prodavaonica, donirao je 100.000 kuna u svrhu podrške rada deset neprofitnih organizacija diljem Hrvatske. Ovo je treća donacija u sklopu projekta 'Korak bliže zajednici' kojom tvrtka nastavlja podržavati neprofitne udruge koje aktivno pridonose pozitivnim promjenama u svojim lokalnim zajednicama.

"Sretni smo što smo i ovoga puta podržali neprofitne organizacije koje svojim hvalevrijednim projektima vidljivo pridonose pozitivnim promjenama u svojim lokalnim zajednicama. Zaprimili smo čak 65 prijava neprofitnih organizacija koje djeluju diljem Hrvatske, a povjerenstvo Studenca, vodeći se jasnim kriterijima, među njima je izabralo deset dobitnika", navela je Nina Mimica, direktorica Sektora marketinga u Studencu. Dodala je da je u sklopu ovog projekta Studenac do sada donirao ukupno 300.000 kuna i podržao rad 30 organizacija. Pozvala je također sve neprofitne udruge da prate web stranicu Studenca kako bi na vrijeme bili informirani o otvaranju novog ciklusa natječaja koji mogu očekivati već u srpnju.

Nova donacija u sklopu projekta 'Korak bliže zajednici' ravnomjerno je raspodijeljena među odabranim neprofitnim organizacijama, a Studenac se pri osmišljavanju projekta, kako navode u priopćenju, vodio ciljevima Ujedinjenih naroda koji uključuju i promociju zdravog života te blagostanje za ljude svih generacija.

Popis svih dobitnika trećeg kruga natječaja dostupan je na služenoj stranici projekta, a Studencu su zahvale uputili Ivana Klarić, voditeljica projekata Udruge roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti Sanus iz Splita, Ivan Bartulić iz Nogometnog kluba Mosor iz Žrnovnice i Ida Ivanović, predstavnica Udruge gluhoslijepih osoba iz Zagreba.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.