PRIDRUŽITE SE

korak bliže zajednici

Studenac: Ukupna vrijednost donacija do kraja godine bit će pola milijuna kuna

Studenac otvorio četvrti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama.

Do kraja godine Studenac planira provesti još jedan natječaj te će ukupna vrijednost donacije do kraja 2022. godine dosegnuti pola milijuna kuna.

Piše: Menadžer.hr
01.07.2022. 10:21

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećim brojem prodavaonica, otvorio je četvrti krug prijava za donacije u sklopu svojeg projekta 'Korak bliže zajednici', priopćili su iz kompanije.

Poziv na prijavu upućen je svim neprofitnim organizacijama i udrugama iz Hrvatske koje svojim radom pridonose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici, a prijave se zaprimaju putem obrasca na mrežnoj stranici Studenca – Korak bliže zajednici od 1. srpnja do kraja mjeseca.

"Prijave se zaprimaju do kraja srpnja, a stručni tim Studenca će prema jasno postavljenim kriterijima odabrati dobitnike donacija. I ovoga puta doniramo ukupno 100.000 kuna u bonovima Studenca čime njegujemo i razvijamo društveno odgovorno poslovanje i dobrosusjedski karakter, brinući se o zajednici u kojoj živimo i radimo", izjavila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Do kraja godine Studenac planira provesti još jedan natječaj te će ukupna vrijednost donacije do kraja 2022. godine dosegnuti pola milijuna kuna.

Projekt 'Korak bliže zajednici', kreiran prema ciljeva Ujedinjenih naroda koji se odnose na iskorjenjivanje gladi, promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija, jedan je od projekata društveno odgovornog poslovanja Studenca

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.