PRIDRUŽITE SE

Seminar HGK

Sve o poreznim aktualnostima u 2024.možete saznati u HGK, evo detalja

Besplatni seminar namijenjen je poreznim obveznicima, međunarodnim kompanijama te pravnim i poslovnim savjetnicima,

08.02.2024. 12:30

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s tvrtkom Deloitte organizira besplatni seminar 'Porezne aktualnosti u 2024. godini', s fokusom na novi porez na dobit, ključne izmjene u PDV-u te fiskalizaciju i obračunu plaća.

Seminar je namijenjen poreznim obveznicima, međunarodnim kompanijama te pravnim i poslovnim savjetnicima, a održat će se u srijedu, 14. veljače, u vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

- U 2024. godini očekujemo nastavak dinamičnih poreznih promjena, s naglaskom na usklađivanje s EU direktivama. Stoga će se seminar fokusirati na novi porez na dobit, ključne izmjene u PDV-u, fiskalizaciju i obračunu plaća. Tim stručnjaka iz Deloittea koristit će svoje bogato znanje i iskustvo kako bi vam predstavili praktične aspekte ovih promjena te načine na koje se vaše poduzeće može prilagoditi i iskoristiti nove prilike. Poseban naglasak bit će na predstavljanju prilika iz EU fondova, koje možete iskoristiti za razvoj vašeg poslovanja - navode iz HGK

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.