PRIDRUŽITE SE

širenje ponude

Travel Family i Daruvarske toplice osvajaju češko tržište

Ugovor o suradnji potpisali su ravnatelj Daruvarskih Toplica Ratko Vuković i direktorica Travel Family-a Blanka Hruba.

Piše: Hina/a.t.
20.06.2022. 15:20

Daruvarske toplice proširile su ponudu i prisutnost na stranom, prvenstveno češkom tržištu, u suradnji s touroperaterom Travel Family koji organizira inozemne ture po toplicama i wellness centrima diljem Europe. 

Ugovor su u Daruvarskim toplicama u ponedjeljak potpisali ravnatelj Daruvarskih Toplica Ratko Vuković i direktorica Travel Family-a Blanka Hruba.

Travel Family okuplja četiri turističke agencije: Vítkovice Tours, Viamare, VTT i Kovotour plus koje su 2019. godine u Hrvatskoj realizirale više od 400 tisuća noćenja, a organiziraju inozemne ture do toplica i wellness centara diljem Europe, te pokrivaju više od 30 destinacija diljem svijeta.

Predstavnici turoperatora Travel Family od subote borave u Daruvarskim toplicama u inspekcijskom obilasku destinacije. Osim sa smještajem, wellnessom i ostalim uslugama Daruvarskih toplica, te češkim specijalitetima, upoznali su se i s drugom turističkom ponudom, od vinskih podruma uz kušanje vina i autohtonih sireva, do tradicije proizvodnje Staročeškog piva.

U sklopu turističkog obilaska grada, posjetili su i Savez Čeha u RH, upoznali se sa povijesti dolaska Čeha na ova područja, te manifestacijama koje se provode, a prirodne ljepote destinacije imali su priliku vidjeti i na dva kotača, obilazeći jednu od biciklističkih staza uz pratnju znalaca.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.