PRIDRUŽITE SE

Projekt Svjetske banke

Trebaju li vam u poslu znanstvene ekspertize? Evo gdje se prijaviti...

Scinergy je pilot projekt koji provodi Svjetska banka, a koji će nakon provedbe u Hrvatskoj biti prilagođen za što uspješniju globalnu primjenu.

26.01.2024. 10:52

Više od 70 vrhunskih znanstvenika s 15-ak prestižnih domaćih znanstveno-istraživačkih institucija pružit će svoju ekspertizu za više od 150 tvrtki u Hrvatskoj, u sklopu projekta Scinergy, koji će besplatno povezati poslovnu i znanstvenu zajednicu u rješavanju suvremenih problema industrije. 

Projekt će tvrtkama omogućiti ekskluzivan pristup znanstvenoj ekspertizi u područjima umjetne inteligencije, energetike, elektrotehnike, računarstva, biotehnologije, hrane, agronomije, medicine, fizike i drugih, a tvrtke će biti uparene s onim znanstvenicima čija se ekspertiza najbolje podudara s njihovim potrebama. Cilj je na taj način potaknuti razvoj inovativnih poslovnih rješenja, proizvoda i usluga te jačati konkurentnost tvrtki na tržištu, dok će istovremeno znanstvenici imati priliku komercijalizirati rezultate svojih znanstvenih istraživanja i primijeniti ih na tržištu. 

Prijave za sve zainteresirane tvrtke otvorene su do 28. siječnja putem službene stranice. Prijaviti se može bilo koja tvrtka registrirana u Hrvatskoj, sudjelovanje je besplatno, tj. financirano sredstvima Europske unije.

Nakon Hrvatske, projekt ide u globalnu primjenu

Scinergy je pilot projekt koji provodi Svjetska banka, a koji će nakon provedbe u Hrvatskoj biti prilagođen za što uspješniju globalnu primjenu. Znanstvenici koji će u okviru projekta Scinergy svoju znanstvenu ekspertizu, iskustva i znanja staviti na raspolaganje poduzetnicima dolaze s najistaknutijih znanstvenih institucija u Hrvatskoj, kao što su FER, PMF, Institut Ruđer Bošković, Institut za fiziku, PBF, RGN, FKIT, FOI, FESB, Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Medicinski fakultet, Agronomski fakultet…  

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.