PRIDRUŽITE SE

Zadarska županija

Treću godinu zaredom Tankerska plovidba najuspješnija velika tvrtka

Svakako da nas vesele pozitivni gospodarski pokazatelji u našoj županiji - porast izvoza, prosječnih plaća i ukupnog gospodarskog proizvoda, ali i ono što je posebno važno – značajno povećanje radnih mjesta - poručio je župan Božidar Longin.

27.10.2023. 13:07

Tankerska plovidba treću godinu zaredom osvojila je nagradu za najbolje poslovanje velikih trgovačkih društava u Zadarskoj županiji, u tradicionalnom izboru HGK - Županijske komore Zadar, priopćemo je iz Zadarske županije.

Najboljom u kategoriji srednjih trgovačkih društava za 2022. godinu proglašena je tvrtka Thome Croatia, dok je priznanje za poslovanje malih trgovačkih društva osvojila tvrtka Printshop iz Zadra. Posebna priznanja Županijske gospodarske komore za 70 godina poslovanja dobile su tvrtke Tvornica kruha Zadar, Tržnica Zadar, Donat i Luka Zadar, navodi se u priopćenju.

- Zadarska županija kao koordinator razvoja na svom području ulaže velike napore u snaženje gospodarstva. Pokušavamo stvoriti što bolje uvjete kako bismo privukli kvalitetne ulagače, ali i brojnim aktivnostima i mjerama poticaja pomažemo malim i srednjim poduzetnicima da posluju što uspješnije. Svakako da nas vesele pozitivni gospodarski pokazatelji u našoj županiji - porast izvoza, prosječnih plaća i ukupnog gospodarskog proizvoda, ali i ono što je posebno važno – značajno povećanje radnih mjesta - poručio je župan Božidar Longin.

Dodao je da su krajem rujna ove godine na području Zadarske županije imali više od 65 tisuća zaposlenih, od čega je samo u posljednje dvije godine zabilježen rast od gotovo 6 tisuća.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.