PRIDRUŽITE SE

zagrebačka burza

Trgovalo se malo, od čega najmanje dionicama transporta

Među sektorskim indeksima, najviše je pao Crobextransport, za 1,18 posto, dok je najviše porasla Crobexindustrija, za 1,33 posto.

Piše: Hina
02.07.2022. 08:38

U mirnom trgovanju u petak na Zagrebačkoj burzi Crobex indeksi su blago pali, uz skroman promet, završivši i tjedan u minusu.

Crobex indeks spustio se u petak 0,11 posto, na 2.009 bodova. Za toliko je oslabio i Crobex 10, završivši trgovanje na 1.190 bodova. Među sektorskim indeksima, najviše je pao Crobextransport, za 1,18 posto, dok je najviše porasla Crobexindustrija, za 1,33 posto. Glavni dionički indeksi završili su i tjedan u blagom minusu, pri čemu Crobex od 0,09 posto, a Crobex10 za 0,27 posto. Redovni promet u petak je iznosio svega 4,5 milijuna kuna, što je za 2,4 milijuna manje nego dan ranije. Najveći promet, oko 927 tisuća kuna, ostvaren je dionicom Zagrebačke banke, pri čemu joj je cijena porasla 0,62 posto, na 65 kuna.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.