PRIDRUŽITE SE

Potpore u turizmu

Turistička zajednica Zagrebačke županije dodjeljuje bespovratno 45.000 eura

Maksimalni iznos potpore po projektu je 3.000 eura s PDV-om, navode iz Turističke zajednice.

05.10.2023. 16:11

Turistička zajednica Zagrebačke županije objavila je javni natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podizanja konkurentnosti i kvalitete ponude destinacije Green Ring, putem kojeg je raspoloživo za dodjelu 45.000 eura.

Natječaj ima za cilj potaknuti razvoj turizma u Zagrebačkoj županiji te promicanje održivog turizma i unapređenje turističke ponude, a glavni ciljevi uključuju povećanje konkurentnosti destinacije, razvoj održivog turizma, i produljenje sezone. Maksimalni iznos potpore po projektu je 3.000 eura s PDV-om, navode iz Turističke zajednice.

- Sredstva su namijenjena za unapređenje smještajnih objekata, dodatne inovativne turističke sadržaje, podršku platformi "Odmor nikad bliže" te za ulaganja u energetsku učinkovitost i očuvanje okoliša. Prijaviti se mogu subjekti gospodarstva, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge i fizičke osobe koje obavljaju turističku djelatnost - istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović. Dodala je da će projekti biti ocijenjeni prema različitim kriterijima, uključujući originalnost, doprinos razvoju održivog turizma i digitalnog turizma te načinu komunikacije s javnošću.

Rok za podnošenje prijave je do 20. listopada 2023. godine. Više informacija na ovome linku https://visitzagrebcounty.hr/o-nama/natjecaji/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.