PRIDRUŽITE SE

pelagos net farma

Tvrtka Ante Gotovine i dalje raste, ostvarila 108 milijuna kuna prihoda

U 2021. godini Milan Mandić ostao je na poziciji prokurista, a Leo Mandić član uprave, ali su napravljene i neke izmjene u upravi.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
17.05.2022. 08:05

Gotovinina tvrtka za marikulturu i trgovinu Pelagos net farma koja se bavi uzgojom tune zabilježila je, s ostvarenim poslovnim prihodima od 108,17 milijuna kuna u 2021. godini, rast od gotovo 15 posto u odnosu na 2020., vidljivo je iz najnovijih podataka Fine.

I za vrijeme pandemijske 2020. Pelagos net farma bilježila je rast zaradivši 94,43 milijuna kuna ukupnih prihoda.

Gotovina je također zaposlio i još radnika te je u 2021. u tvrtki bilo 138 zaposlenih djelatnika, odnosno sedam više nego 2020. godine.

Tvrtku je Ante Gotovina osnovao 2013. godine u suvlasništvu s Milanom Mandićem, inače jednim od suvlasnika biogradske tvrtke Jadran-Tuna.

Uz druge poznate kompanije poput Cromarisa, Oradu Adriatic i Kali Tunu, Pelagos net farma je u djelatnosti morske akvakulture peta najprihodovnija tvrtka na području cijele Hrvatske. Također je četvrta najprihodovnija u čitavom odjeljku ribarstva na području Zadarske županije.

U 2021. godini Milan Mandić ostao je na poziciji prokurista, a Leo Mandić član uprave, ali su napravljene i neke izmjene u upravi. Nenad Horvat je tako postao predsjednikom uprave, a novi članovi od 2021. su Dunja Zloić Gotovina, Božidar Skejo, Davor Barić i Božena Kačanić.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.