PRIDRUŽITE SE

centar za isporuku zaz1

Tvrtka Elektro Kruno završila velik projekt logističkog centra Amazona ZAZ1 u Španjolskoj

Piše: Iva Habulan Šavor
26.12.2022. 08:58

Nakon što su nedavno završili projekt skladišta za Amazon u Velikoj Britaniji, jedna od najbržerastućih tvrtki u djelatnosti složenih sustava elektro-instalacija, ivanečka tvrtka Elektro Kruno d.o.o. završila je instalacije u Centru za isporuku Amazona u Zaragozi, ključnoj lokaciji za ovu globalnu tvrtku u Španjolskoj, ali i Europi.

Na projektu uvođenja instalacija sudjelovala su ukupno 33 zaposlenika tvrtke Elektro Kruno u vremenskom razdoblju od tri mjeseca, odnosno u periodu od ožujka do lipnja 2022. godine, tijekom kojeg je u potpunosti postavljena glavna instalacija. Nakon uspješno postavljene instalacije, djelatnici Elektro Kruno nastavili su raditi u Zaragozi kao potpora puštanju u pogon te kod uklanjanja eventualnih grešaka.

Više od 52 tisuća kvadratnih metara

Inače, grad Zaragoza nalazi se točno na sredini između Madrida i Barcelone, a nedaleko od južne Francuske, što ga čini jednim od najbolje povezanih gradova u Španjolskoj. Površine više od 52 tisuća kvadratnih metara, Centar za isporuku ZAZ1 jedno je od tri logistička mjesta u gradu Zaragozi, smještenom u industrijskom naselju Plaza. Taj će logistički centar Amazon koristiti za skladištenje i upravljanje malim i velikim proizvodima. Ti će proizvodi zatim biti obrađeni i otpremljeni u druge centre za isporuku, podržavajući Amazonove operacije diljem Europe. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.