PRIDRUŽITE SE

priopćenje za medije

U Koprivnici otvoren 39. McDonald's u Hrvatskoj

U projekt je uloženo 2,7 milijuna eura, a otvoreno je i više od 50 radnih mjesta

Piše: Menadžer.hr
08.07.2022. 14:39

Od otvorenja prvog McDonald'sa u Hrvatskoj prije 26 godina, popis gradova čiji stanovnici i posjetitelji uživaju u McDonald'su iz godine u godinu raste, priopćili su iz McDonald'sa.

Današnjim otvorenjem McDonald'sa na adresi Radnička cesta 5, Koprivnica je postala 18. grad na tom popisu. Riječ je o 39. McDonald’su u Hrvatskoj, dostupne su i usluge McCaféa i McDrivea, a od 13. srpnja i McDelivery opcija dostave.

"Sretan sam što danas Koprivnica postaje dio naše velike obitelji. Kao i sve naše novootvorene restorane, i ovaj smo opremili modernim samposlužnim kioscima koji olakšavaju i ubrzavaju proces narudžbe. Na njima je moguće koristiti i naš MyMcDonald's Rewards program lojalnosti koji svi gosti mogu pronaći u McDonald's aplikaciji. Vjerujem da će McDonald's u Koprivnici vrlo brzo postati omiljeno mjesto okupljanja i uživanja u našim burgerima i krumpirićima", izjavio je Georg Gavrilović, vlasnik franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske.

Otvorenjem novog restorana u Koprivnici, McDonald's je otvorio i više od 50 radnih mjesta, a ulaganje od 2,7 milijuna eura u projekt pozdravio je i gradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić. "Nov sadržaj u gradu uvijek znači nove aktivnosti za građane, ali i prilike za zaposlenje. Otvaranjem McDonald'sa u Koprivnici dobili smo novo mjesto za uživanje u dobroj hrani i dobrom društvu, a obogaćena je i turistička ponuda Grada", rekao je Jakšić.

Dolazak McDonald'sa u Koprivnicu obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju 'Podravsko sunce'.

McDonald's Koprivnica može se posjetiti svakoga dana i blagdanom od 7 sati ujutro do ponoći. McDrive linija je otvorena od ponedjeljka do četvrtka i blagdanom od 7 sati ujutro do ponoći, a petkom i subotom produženo, do tri sata poslije ponoći.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.