PRIDRUŽITE SE

Briga o zaposlenicima

U Krašu potpisan novi kolektivni ugovor, evo što donosi zaposlenicima

Novi kolektivni Ugovor koji jamči još bolje materijalne uvjete rada potpisali smo zato jer smo svjesni da su naši zaposlenici jedan od naših najvrjednijih resursa te su upravo oni  zaslužni za dobre poslovne rezultate kompanije - izjavio je Allen Halamić, predsjednik Uprave.

14.12.2023. 13:19

U Krašu je potpisan novi kolektivni ugovor, koji stupa na snagu od iduće godine, a zaposlenicima će donijeti rast osnovice za izračun plaće za gotovo 17 posto, s dosadašnjih 379,59 na 442 eura, izvijestili su danas iz te zagrebačke konditorske industrije.

 Dodatno se novim kolektivnim Ugovorom podižu iznosi naknade za korištenje godišnjeg odmora te božićnice ukupne vrijednosti s 530,90 eura na 700 eura, vrijednost dara u naravi sa 79,63 eura na ukupno 133 eura te iznos mjesečne naknade za topli obrok sa 66,36 eura na 100 eura. 

- Novi kolektivni Ugovor koji jamči još bolje materijalne uvjete rada potpisali smo zato jer smo svjesni da su naši zaposlenici jedan od naših najvrjednijih resursa te su upravo svi zaposlenici zaslužni za dobre poslovne rezultate kompanije. S ovim iskorakom u uvjetima rada gledamo pozitivno u iduću godinu te vjerujemo u daljnji Krašev poslovni uspjeh koji će otvoriti prilike za daljnji rast i jačanje liderske pozicije u našoj branši - izjavio je Allen Halamić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.