PRIDRUŽITE SE

Ususret vikendu...

U Svetom Ivanu Zelini Martinje ranije nego ikad

Za posjetitelje su pripremili puno dobre glazbe, tradicionalno krštenje mošta uz preštimanog i veleučenog martinjskog biškupa Borka Sameca te zelinske vinare i Udrugu vinara i vinogradara “Brina” i poznati tamburaški Miki tribute bend.

02.11.2023. 13:31

Tradicionalna proslava Martinja u Svetom Ivanu Zelini ove godine bit će ranije nego inače, već 3. studenog na Trgu Ante Starčevića u 17 sati, izvijestili su iz Turističke zajednice tog grada. 

Za posjetitelje su pripremili puno dobre glazbe, tradicionalno krštenje mošta uz preštimanog i veleučenog martinjskog biškupa Borka Sameca te zelinske vinare i Udrugu vinara i vinogradara “Brina” i poznati tamburaški Miki tribute bend. Kao jedan od partner u projektu In Cultura Veritas, Muzej Sveti Ivan Zelina postavlja izložbu „Martinje i martinjski običaji“, najavljuju iz Turističke zajednice. 

Uz Sv. Ivan Zelinu, u organizaciji Zagrebačke županije i TZ svojih gradova, tu su još i Jastrebarsko i Samobor koji su pripremili i ove godine, u sklopu projekta In cultura veritas, izuzetno bogat program, ističe se još u priopćenju. 

Detaljnije: https://visitzelina.hr/novosti/item/672-martinje-u-sv-ivanu-zelini-nam-je-pred-vratima

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.