PRIDRUŽITE SE

Prijavite se

U tijeku natječaj za UN oznaku 'Najbolje turističko selo'

Oznaka "Najbolje turističko selo" je priznanje koje se dodjeljuje selima koja se ističu kao izvrsni primjeri destinacija ruralnog turizma, istovremeno posvećena održivosti u svim dimenzijama - ekonomskoj, društvenoj i ekološkoj.

31.01.2024. 10:02

U tijeku je natječaj UN Tourisma (donedavno UNWTO-a) za proglašenje ovogodišnjeg 'Najboljeg turističkog sela', a svi zainteresirani mogu poslati prijave na taj natječaj do 10. travnja putem mail adrese http://[email protected].

Oznaka "Najbolje turističko selo" je priznanje koje se dodjeljuje selima koja se ističu kao izvrsni primjeri destinacija ruralnog turizma, istovremeno posvećena održivosti u svim dimenzijama - ekonomskoj, društvenoj i ekološkoj. Podsjetimo, lani je za jedno od najboljih turističkih sela izabran Slunj u konkurenciji od čak 260 prijava iz čak 60 zemalja iz čitavog svijeta, izvijestili su iz Ministarstva turizma i sporta.

Povjerenstvo za odabir Ministarstva turizma i sporta ocijenit će sve pristigle prijave i odabrati do osam najboljih kandidate koji će na natječaju predstavljati RH. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.