PRIDRUŽITE SE

Godišnja nagrada UPUHH-a

Udruga hotelijera proglasila najboljeg direktora hotela u Hrvatskoj

Žikovićev ključni doprinos u ostvarivanju strateškog plana, vizije i misije hotelske grupacije Aminess te uzajamno poštovanje i suradnja s kolegama iz kompanije i svim zaposlenicima hotela, rezultiralo je značajnim unaprjeđenjem poslovanja, kažu u UPUHH-u.

29.11.2023. 12:25

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) proglasila je direktora hotela Aminess Maestral iz Novigrada Matea Žikovića najboljim direktorom hotela u Hrvatskoj u kategoriji 3 i 4 zvjezdice na 25. Kongresu hotelijera.

Žikovićev ključni doprinos u ostvarivanju strateškog plana, vizije i misije hotelske grupacije Aminess te uzajamno poštovanje i suradnja s kolegama iz kompanije i svim zaposlenicima hotela, rezultiralo je značajnim unaprjeđenjem poslovanja, i u operativnom aspektu i u postizanju financijskih ciljeva, naveli su iz te udruge koja više od 30 godina zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela i ostalih turističkih objekata, kojima upravlja 180 pravnih osoba iz Hrvatske. 

- Iznimno sam ponosan i zahvalan na ovoj nagradi koja za mene ima poseban značaj. Još od početaka svoje karijere u turizmu vođen sam strašću prema ovom sektoru - istaknuo je Žiković preuzimajući nagradu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.