PRIDRUŽITE SE

Koprivničko-križevačka županija

Udruženje obrtnika Koprivnica obilježilo 56. obljetnicu rada

- Veseli trend povećanja broja obrta kojih je čak 170 više nego prošle godine, trenutno djeluje njih 2006 na našem prostoru s tendencijom daljnjeg rasta - kazao je župan Darko Koren.

27.10.2023. 14:11

U prostorijama Doma obrtnika u Koprivnici obilježena je 56. obljetnica rada Udruženja obrtnika Koprivnica, a tom prigodom podijeljene su povelja zahvalnosti za 45. godišnji doprinos obrtništvu Željku Sokaču te Povelja zahvalnosti za 40. godišnji doprinos obrtništvu Dragutinu Kanaziru, izvijestili su iz Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica Elida Zagrajski zahvalila je obrtnicima na predanom radu te promicanju obrtništva istaknuvši kako je u današnje vrijeme vrlo zahtjevno poslovati zbog velikog broja nameta, no isto tako je dodala da obrtnici unatoč tome kao najžilaviji dio gospodarstva neće posustati u isporuci kvalitete roba i usluga.

Čestitku obrtnicima uputio je župan Darko Koren, koji je naglasio važnost očuvanja obiteljskih poduzeća i obrta koji u velikoj mjeri doprinose ukupnom županijskom gospodarstvu.

 -Veseli trend povećanja broja obrta kojih je čak 170 više nego prošle godine, trenutno djeluje njih 2006 na našem prostoru s tendencijom daljnjeg rasta. Ovaj pozitivan trend pokazuje da su obrtnici najžilaviji dio županijskog gospodarstva te da su poslovanje uspjeli prilagoditi kriznim vremenima - kazao je župan.

Dodao je da će Županija i dalje kroz mjere i javne pozive pomagati potporama, a kao važan segment istaknuo je promociju malog poduzetništva i obrta sufinanciranjem nastupa na sajmovima. - Najvažniji, Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije je pred nama, od 10. do 12. studenog će obrtnici imati priliku predstaviti svoje proizvode i usluge. Pozivamo sve da se priključe, a obrtnicima želim dobro poslovanje i uspješne rezultate - zaključio je župan.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.