PRIDRUŽITE SE

Prilika

Uskoro prijave na natječaj za izbor 'Inženjerke godine', evo detalja

Cilj je učiniti inženjerke što vidljivijima u društvu kako bi njihova osobnost i njihov rad potaknuli, inspirirali i motivirali mlade da izaberu inženjerski studij i inženjersku karijeru.

06.02.2024. 10:38

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora (AHK) organizira drugo izdanje natječaja za 'Inženjerku godine' u sklopu inicijative kojom široj javnosti želi predstaviti inženjerke iz poduzeća diljem Hrvatske te na taj način inspirirati mlade djevojke za inženjersku karijeru i jačati veze između gospodarstva i sustava obrazovanja. 

Njemačka komora organizira taj natječaj na inicijativu Siemens Hrvatske, a priključile su im se i tvrtke koje i same zapošljavaju inženjerski kadar i koje su zbog izazova na tržištu rada prepoznale važnost djelovanja - Končar Elektroindustrija, Scheer Adriatic, Harburg-FreudenbergerBelišće i Nexe. Cilj je učiniti inženjerke što vidljivijima u društvu kako bi njihova osobnost i njihov rad potaknuli, inspirirali i motivirali mlade da izaberu inženjerski studij i inženjersku karijeru.

Prijave su moguće do 4. ožujka. Među pristiglim prijavama žiri će izabrati deset kandidatkinja koje će javnost upoznati na predstavljanju 8. travnja, a samo proglašenje Inženjerke godine održat će se 8. svibnja 2023. godine u Zagrebu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.