PRIDRUŽITE SE

HGK najavljuje

Uskoro seminar za građevinske poduzetnike i one koji to žele postati

20.11.2023. 09:14

Županijske komore Varaždin i Čakovec, u suradnji sa Sektorom za graditeljstvo HGK, organizirat će krajem studenoga u Varaždinu seminar "Građevinski projekti - pravna podrška od pripreme zemljišta do gradnje i konačne realizacije i prodaje/upotrebe/održavanja".

Kako ističu iz HGK, građevinski sektor je značajna gospodarska grana u RH, potrebna poduzetnicima koji u određenom trenutku razvoja svoga poslovanja donose odluku i kreću u izgradnju novih odnosno rekonstrukciju postojećih građevina. Kako bi planiranu investiciju od početka do kraja proveli bez poteškoća, potrebno je kontinuirano se prilagođavati i pratiti trendove te poslovanje i građenje provoditi sukladno postojećoj (ponekad često izmjenjivoj i kompleksnoj) pravnoj regulativi, navode iz Komore. 

Teme predavanja...

U dva sata predavači iz Odvjetničkog društva Porobija & Špoljarić pojasnit će temeljne pojmove u građevinarstvu,potpredsjednik Stalnog arbitražnog sudišta i savjetnik za pravne poslove u HGK Branimir Kos prezentirati temu arbitražnih postupaka u trgovačkim sporovima građevinskog sektora. Seminar će se održati u prostorijama HGK Županijske komore Varaždin 28. studenog, u utorak, u 10 sati, na adresi P. Preradovića 17, velika dvorana, III. kat).

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.