PRIDRUŽITE SE

Otvoren javni poziv za besplatne usluge digitalizacije poslovanja

Javni poziv za korištenje CROBOHUB++ usluga otvoren je do 31. prosinca 2025. ili do iskorištenja sredstava.

30.10.2023. 11:28

Europski digitalni inovacijski centar (EDIH) CROBOHUB++ objavio je javni poziv za usluge digitalizacije poslovanja na koji se mogu prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća, obrti i OPG-ovi te javna tijela i subjekti koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost, objavio je Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu kao koordinator konzorcija CROBOHUB++.

CROBOHUB++ je one stop shop osnovan s ciljem podrške poduzetnicima  i povećanja razine digitalne zrelosti poduzeća. Članovi konzorcija (FER, Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT), HGK, Visoko učilište Algebra, Srce, HAMAG-BICRO i InfoDom) kreirali su četiri kategorija usluga koje će poduzećima i ostalim korisnicima biti besplatne za korištenje kako bi se potaknulo unaprjeđenje poslovnih i proizvodnih procesa.

Korisnici mogu dobiti sljedeće vrste usluga CROBOHUB++: 

- Testiranje prije ulaganja - podrška provedbi aktivnosti testiranja i eksperimentiranja s digitalnim proizvodima i uslugama koje se planiraju razvijati prije početka ulaganja,

- Razvoj vještina i osposobljavanje - edukacije, treninzi i osposobljavanje u digitalnim vještinama, razvoju poslovanja, optimiranju poslovnih procesa i slično, 

- Podrška za pristup financijskim sredstvima - savjetodavne usluga u pronalaženju izvora financiranja,

- Umrežavanje i jačanje inovacijskog ekosustava - poticanje inovacijskih i savjetodavnih aktivnosti te razmjene znanja članova konzorcija s korisnicima usluga.

Javni poziv za korištenje tih  usluga otvoren je do 31. prosinca 2025. ili do iskorištenja sredstava. Inače, EDIH-ove usluge su sufinancirane sredstvima Europske unije, iz programa Digitalna Europa 2021.-2027. (DIGITAL) te sredstvima Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Detaljne na ovoj poveznici: https://crobohub.fer.hr/javni-poziv/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.