PRIDRUŽITE SE

inozemni uspjeh

Foto - Tvrtka Elektro Kruno uspješno završila još jedan veliki projekt za Amazon

Zapošljavaju već više od 110 djelatnika, a to je broj koji samo u odnosu na prošlu godinu predstavlja povećanje za više od 30 posto. Uspješno su prevladali Brexit, te se u protekle dvije godine nosili s logističkim izazovima koje je donijela pandemija.

Piše: Alen Matušin
17.07.2022. 08:26

Jedna od najbržerastućih tvrtki u djelatnosti složenih sustava elektro-instalacija, Elektro Kruno d.o.o. iz Ivanca, završila je još jedan projekt u inozemstvu.

Kako doznajemo, riječ je o još jednom logističkom centru Amazona, ovaj put u njemačkom gradu Helmstedtu, gdje su i ranije bili prisutni na nekoliko projekata, a još njih nekoliko imaju u planu.

Ovo nije ni prvi put da rade na projektima Amazona. Dapače, za ovu globalnu korporaciju Jeffa Bezosa rade već godinama.

- Od samoga početka krenuli smo vrlo odgovorno i profesionalno. Gdje god da su se naši ljudi pojavili, bili su prepoznati po profesionalnosti i najsuvremenijim alatima – kaže Krunoslav Đuras, jedan od suvlasnika i direktor tvrtke.

Što to znači?

'Tvrtkama iz ovog dijela Europe pristupa se s dozom opreza, jer se mnogi pojavljuju samo u potrazi za brzom zaradom. Mi smo imali drugačiji pristup, stekli smo rejting i sada nam se partneri iz Europe i cijeloga svijeta nerijetko javljaju sami'

'I radna odijela mnogo govore'

- Primjerice, i radna odijela mnogo govore. Tvrtkama iz ovog dijela Europe pristupa se s dozom opreza, jer se mnogi pojavljuju samo u potrazi za brzom zaradom. Mi smo imali drugačiji pristup, stekli smo rejting i sada nam se partneri iz Europe i cijeloga svijeta nerijetko javljaju sami – dodaje Zdenko Đuras, drugi direktor i suvlasnik.

Tvrtka je osnovana 2016. godine, a danas na složenim sustavima elektro-instalacija radi u 13 zemalja Europske unije i Velikoj Britaniji. Zapošljavaju već više od 110 djelatnika, a to je broj koji samo u odnosu na prošlu godinu predstavlja povećanje za više od 30 posto. Uspješno su prevladali Brexit, te se u protekle dvije godine nosili s logističkim izazovima koje je donijela pandemija.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.