PRIDRUŽITE SE

Nova ulaganja

Valamar grupa ulaže u pripremu iduće sezone

Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za iduću sezonu usmjerene su u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama.  

06.12.2023. 09:06

Najveća hrvatska turistička grupacija, Valamar grupa najavila je da će iduće godine investirati 82 milijuna eura, i to u  Valamar Rivieri 43 milijuna, a u Imperial Rivierei već ranije objavljenih 39 milijuna eura.  

Kako navode iz te grupacije, u destinaciji Rab realizirati će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort 4*/5*, dvogodišnjeg projekta vrijednosti 48 milijuna eura, koji će otok Rab čvrsto pozicionirati među najbolje destinacije za obiteljski odmor na Jadranu.  

Allegro Sunny Hotel & Residence u destinaciji Rabac, Koralj Sunny Hotel u destinaciji Krk i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu u kojem je Valamar do sada uspješno repozicionirao nekoliko hotela na tržištu ekonomičnog i jednostavnog odmora uz odličnu kvalitetu  usluga i vrijednosti za novac.

Planirane investicije Imperial Riviere također obuhvaćaju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u destinaciji Dubrovnik.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.