PRIDRUŽITE SE

Važan regionalni sajam

Već pristižu prijave izlagača na 27. Viroexpo

- Prema rezultatima ankete, 96 posto izlagača koji su se predstavljali na 26. izdanju, naglasilo je da će nastupiti i na 27. Viroexpu, a ocjenu vrlo dobar i odličan za sajam dalo je njih 93 posto - naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

30.11.2023. 09:56

Iako se održava tek sredinom veljače 2024. godine, počele su već pristizati prve prijave izlagača za nastup za 27. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo.

- Prema rezultatima ankete, 96 posto izlagača koji su se predstavljali na 26. izdanju, naglasilo je da će nastupiti i na 27. Viroexpu. Ocjenu vrlo dobar i odličan dalo je njih 93 posto, a isti postotak bilježe i pozitivne impresije vezane za posjećenost 26. Viroexpa. Bitan je i gospodarski aspekt, pa je tako 89 posto anketiranih zabilježilo poslovne razgovore s novim ili s već postojećim partnerima – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, predsjednik Organizacijskog odbora Viroexpa.

Taj jedan od najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, koji je postao i jedan od najvažnijih sajmova u regiji, održat će se od 16. do 18. veljače 2024. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo, a županija partner na njegovom 27. izdanju bit će Osječko-baranjska županija.

Link za prijavu:http://https://viroexpo.com.hr/za-izlagace/prijava-2/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.