PRIDRUŽITE SE

elektro kruno

Ivančani rade za Amazon i u Velikoj Britaniji, objavili kartu zemalja gdje sve posluju

Zapošljavaju više od 110 djelatnika, a to je broj koji samo u odnosu na prošlu godinu predstavlja povećanje za više od 30 posto...

Piše: Iva Habulan Šavor
08.10.2022. 21:59

Nakon što je završila projekt logističkog centra Amazona u Njemačkoj, jedna od najbržerastućih tvrtki u djelatnosti složenih sustava elektro-instalacija, ivanečka tvrtka Elektro Kruno d.o.o. završila je još jedan projekt za Amazon, ovog puta u Velikoj Britaniji.

Riječ je, naime, je o skladištu Amazona u Stockton-on-Tees u blizini većeg grada Newcastle, što je ujedno i treći grad Velike Britanije u kojem ova globalna korporacija Jeffa Bezosa posjeduje zgrade u kojima je zaposleno nekoliko tisuća ljudi. Novo skladište u Stockton-on-Teesu zapošljavat će oko 1.300 stalnih radnika, kao i stotine sezonskih. 

Tvrtka je na svojim Facebook stranicama ovih dana objavila kartu zemalja u kojima posluje.

Otvorenje za Božić

Sâm projekt gradnje skladišta započeo je u svibnju ove godine, a na njemu je radilo ukupno 15 zaposlenika ivanečke tvrtke Elektro Kruno d.o.o. te je jedan od mnogih projekata koje tvrtka radi za Amazon. 

- Radovi na ovom još jednom iznozemnom uspjehu su završeni, a kodno ime dodijeljeno ovom skladištu je NCL2, prema NCL1 koje se nalazi u Gatesheadu. Nakon naših radova preostaju još završni radovi, a samo otvorenje skladišta očekuje se oko Božića ove godine - kaže Zdenko Đuras.

Naglasci:

  • Tvrtka je, kao što smo već pisali, osnovana je 2016. godine, a danas na sustavima elektro-instalacija radi u 15 zemalja Europske unije i Velikoj Britaniji.
  • Zapošljavaju više od 110 djelatnika, a to je broj koji samo u odnosu na prošlu godinu predstavlja povećanje za više od 30 posto.
  • Uspješno su prevladali Brexit, te se u protekle dvije godine nosili s logističkim izazovima koje je donijela pandemija.
Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.