PRIDRUŽITE SE

poslovna suradnja

Može li Kim Kardashian spasiti tvrtku Beyond Meat?

Reality zvijezda, influencerica i osnivačica tvrtke SKIMS, angažirana je kao 'glavna savjetnica za ukus' veganske kompanije Beyond Meat.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
25.05.2022. 09:32

Američka reality zvijezda, influencerica i osnivačica modne tvrtke SKIMS Kim Kardashian, angažirana je kao "glavna savjetnica za ukus" u novim reklamnim kampanjama tvrtke Beyond Meat, američkog proizvođača veganskih burgera od potpuno biljnih sastojaka.

Beyond Meat je osnovan 2009. godine u Los Angelesu, a danas je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pakiranih biljnih burgera s investitorima kao što su primjerice Leonardo DiCaprio i bivši direktor McDonald'sa Don Thompson.

Tvrtka na burzi ima tržišnu valuaciju od 1,45 milijardi dolara, a u zadnjih 12 mjeseci doživljava pad prihoda i cijene dionica, piše Bloomberg.

Poznatu Kim Kardashian angažirali su zbog, kako navode, nepogrešivog  ukusa u hrani, modi, ljepoti i sl., a influencerica bi mogla biti vrijedan partner. Njena tvrtka SKIMS (marka donjeg rublja) ranije ove godine zabilježila je nagli rast prihoda na 3,2 milijarde dolara. 

Njena sposobnost da podigne profil kompanije dobro je došla u vrijeme kada Beyond Meat ulaže u skupu proizvodnju novog proizvoda 'Beyond Jerky'. Iako im je taj proizvod povećao prodaju, prodaja ostalih proizvoda je pala.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.