PRIDRUŽITE SE

showbusiness

Uspješna poslovna priča Doris Pinčić: Tvrtka joj bilježi rast od 25 posto

Osim što je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, uspješno vodi i vlastitu tvrtku koja se bavi produkcijom najrazličitijih promidžbenih sadržaja.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
28.05.2022. 08:17

Glumica, voditeljica i producentica Doris Pinčić s punim pravom slovi za jednu od najuspješnijih poslovnih žena u domaćem showbusinessu. Osim što je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, uspješno vodi i vlastitu tvrtku koja se bavi produkcijom najrazličitijih promidžbenih sadržaja.

Riječ je o tvrtci pod nazivom DPR d.o.o. koja je, prema najnovijim podacima Fine, prošle godine ponovno zabilježila rast, i to od gotovo 25 posto, ostvarivši ukupne prihode u iznosu od 1,49 milijuna kuna. Ostvarila je također i više od 362 tisuće kuna dobiti.

Tvrtku je Pinčić osnovala s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom 2015. godine, a nakon razvoda ostala je na mjestu direktorice te postala njezinom jedinom vlasnicom.

Tvrtka je registrirana za proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa, a u Zagrebačkoj županiji je među deset najprihodovnijih tvrtki u toj djelatnosti.

Pinčić sudjeluje na mnogim projektima zbog kojih je hrvatskoj javnosti dobro poznato lice, a ne zanemaruje ni umjetnički aspekt svoje karijere, te se povremeno pojavljuje u igranim filmovima ili glazbenim spotovima.

Vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', snima radijske i televizijske reklame, na službenom YouTube kanalu vodi vlastitu emisiju 'Kuhinja babe Eve', u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom producira kampanju 'Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku', te reklamira proizvode na Instagram profilu gdje ima 254 tisuće pratitelja.

Doris Pinčić u grani biznisa kojim se bavi nesumnjivo predstavlja jednu vrlo uspješnu poslovnu priču.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.