PRIDRUŽITE SE

VEĆA OTKUPNA CIJENA

Vindija će kooperantima za mlijeko isplaćivati 67 milijuna kuna više

Novo povećanje otkupne cijene mlijeka čini ukupno povećanje od 67 milijuna kuna na godišnjoj razini, a kako navode iz Vindije, Varaždinska kompanija mlijeko otkupljuje od ukupno više od tisuću gospodarstva.

18.03.2022. 13:39

Vindija od 1. travnja povećava otkupnu cijenu mlijeka za 15 lipa, a od 1. svibnja za još 10 lipa, čime će kooperanti dobivati 25 lipa više po litri predanog mlijeka, prenosi eVaraždin.hr.

Uz dosadašnja povećanja od početka godine, novo povećanje otkupne cijene mlijeka čini ukupno povećanje od 67 milijuna kuna na godišnjoj razini, a kako navode iz Vindije, Varaždinska kompanija mlijeko otkupljuje od ukupno više od 1.000 gospodarstva, čime nastavlja podupirati hrvatsku poljoprivredu, farmere i male poljoprivrednike.

- To vidimo kao jedini ispravan put prema jačanju gospodarstva ne samo regija na sjeveru Hrvatske, nego i cijele zemlje. Naši su poljoprivrednici posebno pogođeni turbulencijama na tržištu, stoga prepoznajemo važnost kontinuiranog ulaganja u uspješnu suradnju koju s njima ostvarujemo već dugi niz godina. Temeljimo ju na međusobnom povjerenju i pravovremeno prepoznajemo prilike za poboljšanja pa uvijek nastojimo najbolje odgovoriti na zahtjeve tržišta - rekao je predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.