PRIDRUŽITE SE

Prilike na tržištu rada

Istražite prilike za IT poslove na Virtual Tech Job Fair-u

Taj virutalni sajam ima za cilj povezati IT talente s raznim organizacijama, kako bi unaprijedio proces zapošljavanja, odabira poslova i interakcije između organizacija, kompanija i stručnjaka.

16.10.2023. 10:35

Virtual Tech Job Fair (TJF), inovativni, virtualni sajam poslova u IT industriji, započinje od sutra i traje do četvrtka, a sudjelovanje je otvoreno i besplatno za sve tech talente, studente i profesionalce iz Adria regije.

Sajam ima za cilj povezati IT talente s raznim organizacijama, kako bi unaprijedio proces zapošljavanja, odabira poslova i interakcije između organizacija, kompanija i stručnjaka, navode organizatori. Prvi dan programa, nazvan "Ostati ili otići," bavi se vječnim pitanjem izbora karijere, a putem panela sudionici mogu steći uvide u prednosti i nedostatke ostanka na trenutnim pozicijama ili kretanja prema novim horizontima. Drugi dan, pod nazivoman "Alati za buduće vještine", uključuje rasprave o budućim vještinama, IT tržištu koje se neprestano mijenja i alatima potrebnim za uspjeh u ovoj rastućoj industriji. Završni dan posvećen je "Razvoju rane karijere".

Program je kreirala Blaženka Divjak, bivša ministrica znanosti i obrazovanja, a sada profesorica na Sveučilištu u Zagrebu. Neki od govornika su i Luka Abrus (Five, Silicon Garden itd.), Jasmina Koprivica (Euronews Srbija), Marko Božić (Noom), dr. Saša Ceci (IRB), Teuta Duletić (Lurssen Design Centar Kvarner), Robert Čoban (Color Press Group), Bojan Radlović (Fortenova), Ognian Zlatev (Europska komisija), Ivan Minić (Digitalk, Pojačalo itd.) itd.

Registracija i više informacija dostupni su na linku: https://www.woomexpo.com/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.